Бібліографічна діяльність Марії Вальо у Львівській академічній бібліотеці та у Науковому товаристві імені Шевченка - Рибчинська, Наталія (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Висвітлено основні напрями науково-бібліографічної діяльності Марії Вальо у Львівській національній науковій бібліотеці України імені В. Стефаника, де вона працювала впродовж 1972–2011 рр. у відділі наукової бібліографії. Розкрито її участь у роботі Комісії з книгознавства та бібліографії Наукового товариства імені Шевченка.