Рекламні комунікації читання та книжок: використання міфологеми - Мямліна, Антоніна (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Звернуто увагу на рекламні комунікації, пов’язані з читанням та книжками: бібліотечну рекламу, рекламу видавництв, книгарень, рекламу певних літературних творів, соціальну рекламу читання, що спрямована на підвищення рівня читання серед різних аудиторій. Основна увага приділена міфологемі Героя як одній із прикладних рекламних технологій.