Шановні читачі! - Ферштей, Василь (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2020)
Пропонуємо Вам черговий випуск «Записок ЛННБ України ім. В. Стефаника». Його особливість обумовлена тим, що цей науковий збірник сформовано за матеріалами Міжнародної наукової конференції, організованої і проведеної Львівською національною науковою бібліотекою України імені В. Стефаника разом із Постуляційним Центром Монастирів Студійського Уставу УГКЦ та присвяченої 150-літньому ювілею Блаженного Католицької Церкви о. Климентія Шептицького. Конференція пройшла 15-16 листопада 2019 р. у стінах головного корпусу Бібліотеки.