Оперні вистави австрійського театру у Львові: за матеріалами міської німецькомовної газети «Galicia» (1840–1841) - Ільницька, Алла; Косаняк, Наталія (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Запропоновано переклад українською мовою театральної рецензії та перелік вистав австрійського театру, анонсованих на сторінках газети «Galiсia» (1840–1841). Ключові слова: музичний театр, опера, німецький театр, рецензія, «Galicia».