Блаженний Климентій Шептицький: 150-та річниця від дня народження - Бойко, Юстин (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2020)
Блаженний Климентій Шептицький: 150-та річниця від дня народження