Порівняльний аналіз інноваційного та традиційного PR-інструментарію сучасного бізнесу - Тодорова, Оксана (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2014)
Проаналізовано особливості інноваційного та традиційного PR-інструментарію; проведено науково-методологічне осмислення переваг та недоліків корпоративних видань, екаунтів у соцмережах, корпоративних книжок; розглянуто специфіку їх наповнення та інші характеристики, що впливають на ефективність взаємодії з аудиторією PR-впливу.