Діяльність Володимира Дорошенка у Союзі визволення України - Ревера, Богдана (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2014)
Розглянуто роль видатного українського громадсько-політичного діяча В. Дорошенка у діяльності Союзу визволення України, зокрема у видавничій ділянці.