Газета «Українські Вісти» (Львів, 1935–1939) як популяризатор національної літератури та мистецтва - Дроздовська, Олеся (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2014)
Здійснено аналіз публікацій газети «Українські Вісти» (1935–1939) з питань розвитку культурної сфери українського суспільного життя, зокрема таких її складових, як: література, малярство, музика, театр, кіно. Доведено просвітницьку, виховну, інформаційну та пропагандистську функції цих матеріалів.