Іван Старчук — митець, мистецтвознавець, рецензент і критик - Гринюка, Богдан (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2014)
У статті висвітлено участь І. Старчука в мистецьких виставках 1913–1943 рр., продемонстровано зростання його авторитету як науковця, мистецтвознавця і критика.