Українська еміграційна книга у Відні періоду Першої світової війни та визвольних змагань - Морозова, Інна (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
У статті подано огляд основних українських еміграційних видавничих осередків, що діяли у Відні в період Першої світової війни та визвольних змагань. Охарактеризовано їх книговидавничий репертуар і тематику видань, подано інформацію про громадсько-політичних діячів, учених, письменників, які співпрацювали з еміграційними видавництвами.