Рідкісні еміграційні видання українських студентів у Центральній і Східній Європі (1920–1930-ті роки) - Шуварик, Марта (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
Проаналізовано студентські видання 1920–1930-х рр. в еміграції (Чехословаччина, Польща та Німеччина). Охарактеризовано становище українських студентів-емігрантів і діяльність студентських організацій у цих країнах.