Реклама у західноукраїнських та українських еміграційних календарях 1920-х рр.: типи і стереотипи - Кужель, Любов; Жеваженко, Ірина (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
Проаналізовано типи рекламних повідомлень у західноукраїнських та українських еміграційних календарях 1920-х рр. та висвітлено основні принципи організації реклами у тогочасних календарях на основі архівних матеріалів ЦДІА України у Львові. Рекламна діяльність книготорговельних та видавничих установ досліджуваного періоду розглядається як джерело для бібліографії західноукраїнської та української еміграційної книги міжвоєнного періоду.