Оцінка українських видань на сторінках польських журналів «Biuletyn Polsko-Ukraiński» (1932–1938), «Sprawy narodowo?ciowe» (1927–1939), «Wschód» (1930–1939) - Кульчицька, Тетяна (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
Проаналізовано рецензії на українські видання міжвоєнного періоду, які виходили в межах Польської держави та на інших українських етнічних землях, а також в еміграції, на сторінках варшавських журналів прометейського спрямування. Ці журнали вважали своїм завданням сприяти вирішенню міжнаціональних питань, зокрема складних польськоукраїнських відносин.