З листування Юра Меженка та Івана Крип’якевича - Литвин, Тамара (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
Публікація листування відомого бібліографа, книгознавця і бібліотекознавця Юра Меженка (1892–1969) та історика і бібліолога Івана Крип’якевича (1886–1967). Обидва науковці акцентують увагу на проблемі історії української культури, зокрема книгодрукуванні та упорядкуванні наукової бібліографії української книги, колекціонуванніШевченкіани.