Колекція фотографій Бібліотеки і Музею Народного Дому у Львові (на матеріалах фонду Інституту досліджень бібліотечних мистецьких ресурсів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Красник, Уляна (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
Об’єктом дослідження є колекція фотографій Бібліотеки і Музею Народного Дому у Львові. Проаналізовано тематичні складові колекції, введено в науковий обіг невідомі фотодокументи.