Видання Львівської наукової бібліотеки ім. В. Стефаника АН УРСР за 1982–1985 рр.: тематико-типологічний аналіз - Ільницька, Людмила (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2012)
Охарактеризовано видавничу діяльність Львівської наукової бібліотеки ім. В. Стефаника АН УРСР за 1982–1985 рр. Проаналізовано всі видання бібліотеки того періоду. На архівних матеріалах ЛНБ ім. В. Стефаника продемонстровано методи і принципи підготовки видань бібліотеки до друку.