Бібліографічні покажчики про видавничу діяльність Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника в 1940–2009 рр.: порівняльний аналіз - Литвин, Мар’яна; Морозова, Інна (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2012)
Розглянуто шість бібліографічних покажчиків про видавничу діяльність Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника в 1940–2009 рр., зроблено їх порівняльний аналіз. Проаналізовано структуру, зміст та інформаційне наповнення цих видань, підкреслено їх значення для всебічного та об’єктивного висвітлення видавничої та науково-бібліографічної діяльності бібліотеки.