Публікації з питань книгознавства в «Записках Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника» (1993–2011) - Нестеренко, Анатолій (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2012)
Проаналізовано публікації з питань книгознавства, бібліографознавства, бібліотекознавства та едиціології в «Записках Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника» (1993–2011), які посідають провідне місце серед опублікованих матеріалів у «Записках» і є вагомим внеском у розвиток українського книгознавства; охарактеризовано найважливіші з них.