Видавнича діяльність Юрія Тищенка празького періоду (1923–1945) - Юркевич, Олександра (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2012)
Висвітлено обставини діяльності видавництв «Дзвін», «Видавництво Юрія Тищенка» в 1923–1945 рр.