Теоретико-методологічне обґрунтування засад уніфікації та стандартизації документів і логіко-поняттєвого апарату Єдиної державної системи діловодства - Тур, Оксана (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2012)
Зроблено спробу обґрунтувати засади уніфікації та стандартизації документів і логіко-поняттєвого апарату Єдиної державної системи діловодства.