Бібліотека Дідушицьких: історія, шляхи формування фондів - Дядюк, Мирослава (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2012)
На основі архівних документів висвітлюються основні етапи формування та розвитку Бібліотеки Дідушицьких до 1939 р. Введено в науковий обіг історичні факти про книжковий та архівний фонди родини Дідушицьких у складі Львівського філіалу Бібліотеки АН УРСР, у період Другої світової війни та післявоєнний час. Порушено питання перспектив реконструкції Бібліотеки Дідушицьких.