Слідами бібліотеки Карла Крумбахера у фонді Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Кривенко, Маргарита; Файда, Олег (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2012)
Досліджено походження праць К. Крумбахера, які сьогодні зберігаються у фонді Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника. Вперше здійснено спробу встановити, як і коли книжки з приватної бібліотеки відомого німецького візантиніста потрапили до Львова. Подано їх перелік.