Лист етнолога Григорія Ількевича до видавця “Lwowianin’а” Людвіка Зелінського (з фондів відділу рукописів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Дзюбан, Роман (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2024)
Епістолярій автора (особи) в джерелознавстві, зокрема в біографістиці, посідає виняткове місце, особливо у тих випадках, коли майже жодних інших особистих біографічних документів про цю особу не збереглося. Саме лист Григорія Ількевича, особи маловідомої для загалу, запропонований до уваги читача.